Subministrament de consumibles

En el seu afany de satisfer el client i prestar un servei complet, LGEI posa a la vostra disposició un departament dedicat a la reposició dels materials de neteja i dels productes quotidians de neteja. La reposició i el subministrament de productes higiènics és una tasca important en el manteniment de les seves instal·lacions. Hi ha llocs que degut al trànsit de gent han de tenir en compte que aquests productes estiguin sempre disponibles.

No només és important la neteja, sinó que a més hi ha una sèrie de productes que cal controlar perquè mai faltin. Haver de comprar aquesta sèrie de productes pot resultar tediós, per evitar tenir una preocupació més, confiï en nosaltres per als seus subministraments.

Entre els productes higiènics que LGEI ofereix als seus clients hi ha:

  • Els gels de mans, element fonamental en els serveis de qualsevol instal·lació.
  • Paper higiènic, un altre dels elements indispensable als banys de les seves instal·lacions
  • Tovalloletes de paper, un element molt útil i que en funció dels serveis de les seves instal·lacions o empreses pot ser imprescindible.
  • Bobines de paper, l’element ideal per a una gran empresa amb volum de gent i que necessiteu netejar elements o mans amb freqüència.
  • Ambientadors, un complement ideal per mantenir un ambient fresc a les seves instal·lacions.
  • A més, oferim la desodorització electrònica i els contenidors d’un sol ús, elements útils i de qualitat.

 

Els nostres professionals supervisen les seves instal·lacions periòdicament perquè no falti cap d’aquests productes, evitant al client haver-ne d’estar pendent.

Ells ja han confiat en nosaltres