limpieza-colegios

Neteja de col·legis

LGEI us ofereix els seus serveis de neteja de col·legis a la província de Barcelona. Els col·legis, instituts, escoles bressol o centres d’educació superior com universitats o facultats són llocs on, a causa de la seva activitat, necessiten una higiene perfecta.

Les escoles i altres centres docents estan gran quantitat d’hores al dia ocupades amb una intensa activitat i moviment, cosa que fa més que necessari a mantenir un centre en perfecte estat, un menjador net, un esbarjo sense escombraries, uns banys impol·luts i, sempre , utilitzant uns productes d’higiene adequats, suficients i adaptats a la interacció amb nens/es i joves.

Els nostres petits i joves són el més important per a nosaltres, garantir-los un entorn saludable és un pilar bàsic del seu benestar; per això volem que el lloc on passen la major part del dia estigui en condicions higièniques òptimes i de neteja.

Necessitem que aprenguin i convisquin en un ambient tan asèptic com sigui possible i que hagi estat netejat amb productes de baixa toxicitat i de qualitat.

I, si en el cas que sigui inevitable utilitzar agents de neteja potents, que els treballadors/es dels nostres serveis neteja de col·legis, gràcies a la seva formació i coneixements professionals, s’esmerin a eliminar tot rastre químic que pogués arribar a perjudicar els nostres /es nens/es.

Des de LGEI, empresa de serveis de neteja, volem convertir-nos en la seva empresa de neteja de col·legis de confiança. Per això, treballem dur i eficaçment diàriament, sumant experiència i saber fer a la nostra àmplia trajectòria. Comptem amb el millor personal de neteja, sempre qualificat a més de tenir una àmplia veterania i destresa. Treballem sempre amb els millors productes i tècniques del mercat i, alhora, estem totalment compromesos amb el medi ambient.

LGEI s’adapta a les seves necessitats, us oferim sempre la millor oferta de serveis de neteja de col·legis, ajustant-nos als vostres requeriments concrets i realitzant una completa anàlisi de la vostra situació per poder solucionar qualsevol tipus de problema que tinguin. Volem que es despreocupin de la neteja per complet i que confiïn en nosaltres per a totes aquestes labors tan pesades com necessàries per mantenir la salut dels nostres més petits i els llocs on aprenen.

Ells ja han confiat en nosaltres