Servei d'abrillantat i decapat de terres

LGEI és una experimentada empresa de neteja a Santa Coloma de Gramenet, especialista a l’abrillantat i decapat de terres. L’ús que reben diàriament tots els sòls i paviments de qualsevol espai ja sigui industrial, d’oficines, o de qualsevol altre sector, provoquen un gran desgast; per això necessiten ser tractats amb el procediment apropiat per no provocar ni accelerar-ne el deteriorament.

Una imatge descuidada dels sòls afecta de forma directa a la imatge que qualsevol empresa, instal·lació o lloc d’ús comú transmet de si mateixa. Arribant fins i tot a interferir en el correcte exercici de qualsevol tasca empresarial o personal que s’hi dugui a terme.

La cura del sòl, el seu abrillantat i decapat, és un treball laboriós i requereix tècniques minucioses per poder recuperar un sòl que pugui estar danyat. De vegades, poden caure productes que els fan malbé o, simplement i de forma natural a causa del trànsit de persones i vehicles, poden perdre la brillantor del passat. LGEI és especialista en recuperar aquests paviments i poder-los tornar la imatge. Un sòl brillant i cuidat transmet una imatge de neteja i de categoria, no dubti en confiar en LGEI per aconseguir un abrillantat i decapat perfectes.

LGEI compta amb el personal adequat i amb la maquinària idònia per a la realització de totes les cures necessàries per preservar l’estat del paviment. Aplicant a cada tipus de sòl el tractament i els productes més eficaços per realçar-ne l’aparença i allargar-ne la vida útil al màxim. Volem que els seus sòls semblin sempre nous i durin més temps amb gràcies al nostre excel·lent servei d’abrillantat i decapat de sòls a Santa Coloma de Gramenet i rodalies.

Des de LGEI apostem ja no només per preservar una bona aparença dels seus sòls, sinó que a més utilitzem les darreres tècniques en els nostres tractaments, garantint els millors i més eficaços resultats.

Els tractaments de sòl que oferim són:

  • Decapat
  • Abrillantat
  • Cristal·litzat
  • Neteja de moquetes
  • Desempolsat

Ells ja han confiat en nosaltres