Neteja i manteniment de comunitats

LGEI ofereix des de fa més de 7 anys servei de neteja i manteniment a més de 50 comunitats de propietaris, mancomunitats i urbanitzacions a la província de Barcelona.

El nostre equip de netejadors/es rep formació contínua i supervisió per part dels nostres/es encarregats/des de zona. Utilitzem les darreres tècniques de neteja, maquinària d’última generació i productes de neteja homologats i respectuosos amb el medi ambient. Tot això es tradueix en un resultat òptim que compleixi tots i cadascun dels compromisos contractuals.

Els nostres comercials es desplaçaran sense cap cost per realitzar un pressupost personalitzat i adaptat a les vostres necessitats. S’estudiarà la freqüència de tasques necessàries i que millor s’adapti a la vostra comunitat i, si cal, es realitzarà una primera neteja de posada a punt. El nostre objectiu és millorar la qualitat de la neteja i manteniment de la seva comunitat, fent tot el que estigui al nostre abast perquè estigui lluent i en perfecte estat. Ja siguin administradors de finques, presidents de comunitats, propietaris, els ajudarem a obtenir la millor solució al millor preu possible.

Ells ja han confiat en nosaltres